Klik hier om de nieuwsbrief op de website te bekijken
 
DeLaval
 
In deze uitgave:  
   
Verbeterde vacuümpompolie
   
Kennisboek Efficiënt kalvermanagement
   
De juiste verbruiksartikelen
   
Chileens bedrijf koopt 64 VMS'en
   
Open dag
   
  Facebook Youtube
 

Verbeterde vacuümpompolie


Verbeterde vacuümpompolie

 

De vacuümpompolie heeft een betere kwaliteit basisolie en additievensamenstelling gekregen. Dit betekent een betere werking bij (koude) opstart en nog minder kans op afzetting van sediment in de vacuümpomp. 

Uitgebreide testen met DeLaval vacuümpompen hebben aangetoond dat deze olie een betere smering geeft voor langdurig storingsvrij gebruik van de vacuümpomp.

  Lees meer

Kennisboek Efficiënt kalvermanagement


Efficiënt kalvermanagement

 

Hoe beter de start voor het kalf, des te meer kans dat ze een gezonde, productieve en winstgevende melkkoe wordt. De toekomst van uw bedrijf begint met het succes van uw kalveropfokmanagement. Lees meer in dit online kennisboek of bestel hem op papier.

  Lees meer

De juiste verbruiksartikelen


Melkkwaliteit

 

Uiteindelijk gaat het om uw melkkwaliteit en daar wilt u geen concessies op doen toch? Omdat we zelf veehouder zijn weten we dit als geen ander. Of het nou om uw speendesinfectie, reinigingsmiddel, filters, tepelvoeringen of vacuümpompolie gaat, met DeLaval verbruiksartikelen bent u zeker van de beste resultaten.

  Lees hier meer

Chileens bedrijf koopt 64 VMS'en


Fundo El Risquillo

 

Fundo El Risquillo, een groot melkveebedrijf in Chili met 6.500 melkkoeien, heeft onlangs een contract getekend voor de aankoop van 64 DeLaval VMS melkrobots, waarmee het 's werelds grootste melkrobotbedrijf wordt.

”De voordelen zijn opmerkelijk,” zegt Pedro Heller, CEO van Ancali Agrícola. ”Een hogere productie, verbeterd dierwelzijn en minder stress voor de koeien."

  Lees hier meer

Open dag


Familie Breen

 
  • 22 juli, Agrarisch Bedrijf van familie Breen in Goedereede, 22-stands Solidex


  Lees hier meer
 
 

Op uw e-mailadres ontvangt u de DeLaval nieuwsbrief..
Wilt u deze e-mails niet meer ontvangen of uw inschrijving veranderen klik dan aub hier om uw afmelding of verandering door te voeren.


Contact
Producten & Systemen
U vindt ons ook op:
Facebook Youtube
Delaval