DeLaval
 
In deze uitgave:  
   
Nieuwe acties
   
Wist u dat...
   
Zomerdip?
   
Filmpje 4 VMS-bedrijven met topproducties
   
Open dagen
   
  Facebook Youtube
 

Nieuwe acties


Nieuwe acties

 
De volgende acties zijn geldig t/m 1 september 2017:
  Naar de actiepagina

Wist u dat...


Automatisch sprayen

 

... automatisch sprayen een kunst is? Er zijn bij VMS meerdere instellingen mogelijk om te zorgen voor een juiste bedekking in een optimale mix tussen spraybeeld en verbruik. Om zeker te zijn van een goede werking worden DeLaval Spraymiddelen getest in combinatie met alle mogelijke VMS instellingen. Hoe dit werkt kunt u zien in dit filmpje.

Op hetzelfde kanaal zijn meerdere filmpjes te vinden over diverse onderwerpen zoals uierhygiëne en klauwgezondheid. Veel kijkplezier!

  Naar het filmpje

Zomerdip?


Feedtech mineralenbolussen

 

Schade door hittestress beperken? De warme dagen zorgen voor een verminderde voeropname, wat ook een lagere mineralenopname kan betekenen. Daarnaast blijkt dat bij weidegang een goede mineralenopname nog te verbeteren valt. Zie ook dit artikel op www.gddiergezondheid.nl

Met DeLaval mineralenbolussen krijgen uw jongvee, droge en melkgevende koeien een gegarandeerde aanvulling van de belangrijkste mineralen toegespitst op hun levens- of productiefase. 

  Naar de voedingssupplementen

Filmpje 4 VMS-bedrijven met topproducties


4 VMS-bedrijven met topproductie

 

Vier totaal verschillende bedrijven die allemaal topproducties behalen met hun VMS melkrobot(s). Johan Kets uit Toldijk en Hans Boschloo, Andre Veenhuis en Marcel van der Steen uit Steenderen vertellen over hun keuzes en bevindingen.

  Bekijk het filmpje

Open dagen


Open dagen

 
  Meer nieuws vindt u hier
 
 

Klik hier om u uit te schrijven of om uw inschrijving te veranderen.Contact
Producten & Systemen
U vindt ons ook op:
Facebook Youtube
Delaval