Klik hier om de nieuwsbrief op de website te bekijken
 
DeLaval
 
In deze uitgave:  
   
NIEUW: Kalverdekje kleine maat
   
Geld besparen met koelen
   
NIEUW: Full cover schort
   
Filmpje Abbink over 40-stands buitenmelker
   
Beursacties Gorinchem
   
  Facebook Youtube
 

NIEUW: Kalverdekje kleine maat


Kalverdekje

 

Nu ook voor de kleinste kalveren, die het misschien het meeste nodig hebben, een kalverdekje op maat. Geschikt voor kalveren van 20 tot 35 kg en kleinere koeienrassen.

Bestaande uit 3 lagen en door het klittenband eenvoudig aan te passen aan het formaat van het kalf.

  Lees hier meer

Geld besparen met koelen


Goed voor milieu en portemonnee

 

Veehouders bij wie de totale som aan CO2 in hun koelinstallaties boven de 50 ton komt, zijn per 2016 verplicht 2 maal per jaar hun installatie te laten controleren op lekkages.

Met koudemiddel R448A betekent dit voor DeLaval melkveehouders gelijk een besparing, aangezien men pas bij 24 kg R448A de 50 ton CO2 grens aantikt. Bij R404A is dit al vanaf 12,5 kg.

  Lees hier meer

NIEUW: Full cover schort


Full cover schort

 

Met dit nieuwe schort blijft u droog tijdens de vervelendste klussen. Gemaakt van PVC is het volledig waterbestendig. Door de neopreen mouwafsluiters zit het comfortabel en loopt er geen water naar binnen. Met handige verstelband aan de achterzijde, dubbellaags aan de voorkant en verkrijgbaar in 2 maten, M en L.

  Lees meer

Filmpje Abbink over 40-stands buitenmelker


Emiel Willems

 

Emiel Willems, bedrijfsleider bij Abbink melkveehouderij in Vriezenveen, melkt graag in de 40-stands PR2100 draaimelkstal. "Eén iemand kan hier de koeien melken en daardoor heerst er veel rust rondom het melken."

  Bekijk het filmpje

Beursacties Gorinchem


Rundvee & Mechanisatie Vakdagen

 

Bezoek ons op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Gorinchem van 22 t/m 24 november en u profiteert van speciale beursacties.

Dealers Van Grinsven, De Bruin, Melktechniek Noord-Holland, De Kruyf, De Leeuw, Van der Linden, Peters, DeLaval Zuid-West en DeLaval koeling zijn hier met een gezamenlijke stand aanwezig.

  Naar de acties
 
 

Op uw e-mailadres ontvangt u de DeLaval nieuwsbrief..
Wilt u deze e-mails niet meer ontvangen of uw inschrijving veranderen klik dan aub hier om uw afmelding of verandering door te voeren.


Contact
Producten & Systemen
U vindt ons ook op:
Facebook Youtube
Delaval