Klik hier om de nieuwsbrief op de website te bekijken
 
DeLaval
 
In deze uitgave:  
   
NIEUW: LED-verlichting
   
Filmpje fam. Boersma
   
Totaalaanpak voor Mortellaro
   
Voerefficiënt spaarsysteem 40 jaar
   
Open dagen
   
  Facebook Youtube
 

NIEUW: LED-verlichting


LED-verlichting CL6000/9000

 

Uniek op de markt: LED-verlichting speciaal voor de veehouder en de koe gemaakt. De LED-verlichting heeft een speciale lichtkleur, ontwikkeld om zo specifiek mogelijk het dagritme van uw vee te kunnen sturen. Dit geeft optimaal werklicht voor de veehouder en optimale stimulatie van de koe, met daarbij minimaal energieverbruik.

Dankzij de speciale schakelkast is nachtverlichting overbodig.

  Lees hier meer

Filmpje fam. Boersma


Johan Boersma

 

Ruim 500 koeien in je eentje managen? Pieter Boersma uit Kollumerpomp doet het met 8 VMS melkrobots, Herd Navigator en het BCS Bodyconditiescore-systeem. Ook de hogere melkproductie valt op. Vader Johan vertelt erover in dit filmpje.

  Bekijk de film

Totaalaanpak voor Mortellaro


Voetbad met 4Hooves

 

Samen met internationale klauwgezondheidsspecialisten is een 5-puntenplan voor de beheersing van Mortellaro opgesteld. De totaalaanpak van alle risicofactoren (bijv. met 4Hooves) moet het aantal gevallen van Mortellaro terugbrengen. Frequente opvolging en een consequente aanpak zijn belangrijk om succes te behalen.

  Naar het 5-puntenplan

Voerefficiënt spaarsysteem 40 jaar


Jubileum voerstation

 

Al 40 jaar past DeLaval in voerstations en kalverdrinkers het spaarsysteem toe. Dat betekent beter gespreid voeren en daardoor optimale voerefficiëntie en gestimuleerd bezoekgedrag.

Ook geeft dit rust rond voerstations en leidt het tot minder uitstoten. De nieuwe jubileumversie heeft een verstevigd frame en een verhoogde anti-springbeugel.

  Lees meer

Open dagen


Open dagen

 
  Lees hier meer nieuws
 
 

Op uw e-mailadres ontvangt u de DeLaval nieuwsbrief..
Wilt u deze e-mails niet meer ontvangen of uw inschrijving veranderen klik dan aub hier om uw afmelding of verandering door te voeren.


Contact
Producten & Systemen
U vindt ons ook op:
Facebook Youtube
Delaval