Klik hier om de nieuwsbrief op de website te bekijken
 
DeLaval
 
In deze uitgave:  
   
Nieuwe acties
   
Verlichting op maat
   
180 koeien per uur
   
Meer melk per koe?
   
Filmpje Thijs Vrints over Solidex
   
  Facebook Youtube
 

Nieuwe acties


Nieuwe acties

 
De volgende acties zijn geldig t/m 27 oktober 2017:
  Naar de actiepagina

Verlichting op maat


Verschillende lichtsterktes in de stal

 

Wilt u uw stal optimaliseren? Met verlichting op maat verlengt u het dagritme van de koe, wat zorgt voor meer melk in de tank en actievere koeien. Vraag nu geheel vrijblijvend een lichtplan aan en zie hoe het er in uw stal uit kan zien.

  Naar LED-verlichting

180 koeien per uur


Rotatief melkstal

 

Sinds 4 maanden draait er in België een 2x24 parallel Rotatief melkstal. Deze stal is een nieuwe ontwikkeling van DeLaval met het oog op snellere koewissels en hogere capaciteit. De vernieuwing zit in de borstrail die door frequentiebestuurde elektromotoren 360 graden kan draaien.

  Lees hier meer

Meer melk per koe?


Marcel van der Eijk over IodoFence

 

Productieverlies is een van de grootste kostenposten van uiergezondheid, gemiddeld circa 600 kg vanaf de 2e lactatie. Efficiëntie telt meer dan ooit, dus deze liters wilt u toch niet missen? Alle reden dus om uw koeien zo goed mogelijk te beschermen tegen op de loer liggende ziekteverwekkers.

  Gebruikerservaringen speendesinfectie

Filmpje Thijs Vrints over Solidex


Thijs Vrints

 

Thijs Vrints uit Brecht melkt zijn 105 koeien naar volle tevredenheid in een 2x12 zij-aan-zij Solidex melkstal. Waarom geen Rapid Exit? "Met de Solidex kun je op een beperkte ruimte veel koeien melken. Met een RE werd de melkstal meteen 5 meter breder." Wat verder opvalt is de rust tijdens het melken, doordat alle lawaaiige apparatuur in de kelder staat.

  Bekijk de film
 
 

Op uw e-mailadres ontvangt u de DeLaval nieuwsbrief..
Wilt u deze e-mails niet meer ontvangen of uw inschrijving veranderen klik dan aub hier om uw afmelding of verandering door te voeren.


Contact
Producten & Systemen
U vindt ons ook op:
Facebook Youtube
Delaval